Tips voor een origineel vaderdagcadeautje

Stefanie 04-06-2021

Vaderdag staat voor de deur. Dé dag van het jaar waarin je je vader (of partner) even in het zonnetje zet. Soms is het verdomd lastig om iets te bedenken voor die papa's. Dus kom je niet verder dan de jaarlijkse sokken? Lees dan deze blog met de leukste vaderdag-tips bij lokale winkeltjes!

(Bijna) altijd goed

Bij mannen denken we al snel aan bier. Zonder daarmee te insinueren dat het drankorgels zijn, kun je ze vaak erg blij maken met een mooi bier- of wijncadeau. We hebben een paar opties voor je op een rijtje gezet!


De Bierbrigadier
Bij de Bierbrigadier vind je meer dan 600 craft bieren uit binnen- en buitenland. Van regionaal gebrouwen bier tot limited editions en cider. Zelfs wijn hebben ze sinds kort in hun assortiment!
Dus wordt jouw vader of partner blij van een bijzonder biertje? Dan ben je hier absoluut aan het juiste adres!

Bekijk meer informatie
Adres: Bergstraat 41 in Eindhoven


Bottle Distillery
Bij Bottle Distillery vind je op kleinschalige en ambachtelijke wijze bereide rum, bierbrand, gin, likeuren en wodka. In de slijterij op het voormalig Campina-terrein koop je de destillaten. Écht Eindhovens en écht lekker!

Bekijk meer informatie
Adres: Kanaaldijk 1D in Eindhoven


Wine & Nuts
Bij Wine & Nuts vind je de lekkerste huisgebrande noten én een uitgebreide collectie van wijnen uit bijna 15 landen. Een écht lekkere combinatie als je het ons vraagt! Rens is vinoloog, dus hij kan je alles vertellen over deze bijzondere wijntjes.

Bekijk meer informatie
Adres: Torenallee 86 in Eindhoven


Puur Dutch Stokerij
Puur Dutch is een ambachtelijke stokerij en slijterij in Best. Je kunt hier huisgemaakte likeurtjes, gin, whiskey, cognac, rum, jenever of bonbons krijgen. Speciaal voor vaderdag hebben ze een leuk cadeautje: een handgemaakt chocolade varrassingsei met een flesje sterke drank erin. Het ei is oranje en ziet eruit als een voetbal, dus tijdens dit EK is succes gegarandeerd!

Bekijk meer informatie
Adres: Europaplein 1, gebouw 32 unit C11 in Best

Stylisch daddy

Houdt je vader van mooie kleding en accessoires? Of kan hij hier juist wel wat hulp bij gebruiken? Loop dan eens een heren-kledingzaak binnen! Samen vinden jullie vast iets wat past bij de stijl van papa.


Vielgut
Vielgut is een toffe kledingwinkel met duurzame merken, die daarnaast ook mooie accessoires en de gehele collectie van Piet Hein Eek verkoopt. Dus vind je het lastig om kleding als cadeau te kopen? Kijk dan eens naar hun mooie collectie horloges, hoeden, riemen en Piet Hein Eek items!

Bekijk meer informatie
Adres: Nieuwe Emmasingel 38 in Eindhoven


Walther Apparel for Men
In deze kledingwinkel speciaal voor mannen vind je merken van hoge kwaliteit en met authentieke verhalen. Walther helpt je graag om iets moois voor je vader te vinden!

Bekijk meer informatie
Adres: Bergstraat 35 in Eindhoven

Marqueza Bijoux Men
In dit online winkeltje vind je de mooiste sieraden speciaal voor mannen. Je vind hier onder meer kettingen, armbanden en sleutelhangers. Stoere items met een Bohemian twist, en allemaal met de hand gemaakt!

Bekijk meer informatie
Online shop

Voor de Eindje fans

Is jouw vader een échte trotse Eindhovenaar? Dan laat je zijn hart vast sneller kloppen met wat toffe ‘Eindhoven merchandise’.


Eindje Store
De vette prints bij Eindje Store zijn afkomstig van vormgever Klim van de Laarschot. Je vind hier toffe truien, t-shirts of sokken geheel in Eindje stijl.

Bekijk meer informatie
Adres: Heilige Geeststraat 41b in Eindhoven


Liefde gaat door de maag

Het is geen nieuws; liefde van de man gaat door de maag. Dus wat kun je nou beter geven dan wat lekkers voor bij de borrel?


Jokkmokk
Bij dit kaaswinkeltje vind je vooral enorm veel lekkere kaasjes uit Nederland en België. Daarnaast vind je hier ook noten, wijn, bier en pasta. Speciaal voor vaderdag hebben ze dit jaar een borrelpakket, met daarin een selectie van bier, kaas en ander lekkers!

Bekijk meer informatie
Adres: Tongelresestraat 260 in Eindhoven


Het Gulle Leven
Dit is een speciaalzaakje in kaas en Mediterraanse specialiteiten. Naast kaas verkopen ze ook olijfolie, olijven, tapenades, luxe vleeswaar, truffelproducten, chocola en wijn. Wietse helpt je graag bij het samenstellen van wat lekkere hapjes!

Bekijk meer informatie
Adres: Wijnpeerstraat 13 in Eindhoven

Voor de (muziek) liefhebber

Heeft je vader of partner een sterke liefde voor muziek, en dan met name voor vinyl? Neem dan eens een kijkje bij één van de twee platenzaken die Eindhoven rijk is. Je vindt er ongetwijfeld iets unieks!


Ray Elpee
De eigenaar Ray is een echte muziekliefhebber en 20 jaar geleden begonnen met zijn winkel. Je vindt hier werkelijk alle genres, dus schroom niet om een kijkje te nemen.

Bekijk meer informatie
Adres: Heilige Bleekstraat 18 in Eindhoven


Velvet Music
Bij Velvet Music kun je niet alleen de meest bijzondere LP’s scoren, maar ook CD’s en DVD’s. Nieuw én tweedehands. Voor de muziekliefhebber zit er dus altijd wat tussen!

Bekijk meer informatie
Adres: Edisonstraat 129 in Eindhoven