De beste winkeltips voor een opfrisbeurt van je interieur!

Stefanie 15-11-2021

Het wordt weer vroeg donker, de straten worden stiller en de wind laat de bladeren dansen op straat. Het is duidelijk herfst. We zoeken de warmte van ons huis meer op en geven weer aandacht aan ons interieur. Het is dé tijd van het jaar om met een frisse blik alles opnieuw te beoordelen. Is er ruimte voor iets nieuws? Is de sfeer in huis goed? Staat alles op de juiste plek?

Je vindt in Eindhoven en omgeving heel wat leuke interieurzaakjes die je hierbij kunnen helpen. Wij hebben een selectie voor je op een rijtje gezet. Snuffel eens rond, laat je inspireren en geef zo dit nieuwe seizoen ook een nieuw gevoel mee.

The bigger the better

Een nieuwe kast of stoel. Het is even een hap uit je portemonnee, maar het is wel echt een nieuwe eye-catcher in je interieur!


Vielgut
Naast te gekke kleding voor mannen en vrouwen, vind je hier de volledige Piet Hein Eek collectie! Tafels, stoelen, you name it. Leuk om te snuffelen, want het is allemaal een lust voor het oog.

Bekijk profiel
Adres: Nieuwe Emmasingel 38 in EindhovenStrange Avenue
In dit bijzondere winkeltje met tweedehands producten vind je allerlei meubels en woonaccessoires. De stijl? Zelf noemen ze het een beetje vintage, brocante en eclectisch. Items met een eigen schoonheid en karakter.

Bekijk profiel
Adres: Edisonstraat 25 in Eindhoven


It’s in the details

Je huis krijgt vaak al een heel andere uitstraling als je wat nieuwe woonaccessoires toevoegt. Kies voor een ander kleurenpalet en verander bijvoorbeeld je kussens en wat decoratie. Of verwen jezelf met een nieuw servies of meer comfort in je badkamer.


Fraai winkeltje
Bij Fraai Winkeltje vind je diverse leuke woonaccessoires, zoals bijvoorbeeld vazen, manden en kaarsen. Leuk om als cadeau te geven, maar misschien wel nóg leuker om voor jezelf te kopen.

Bekijk profiel
Adres: Roostenlaan 136 in EindhovenVilt & Meer
Vilt & Meer heeft woonaccessoires van natuurlijke materialen. Je vindt hier de leukste producten voor je woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en werkplek. Veel is ook nog eens fair-trade of van gerecycled materiaal. Producten met een verhaal dus!

Bekijk profiel
Adres: Torenallee 60-02 in EindhovenWanted by Das
In dit leuke winkeltje vind je veel woonaccessoires van natuurlijke materialen. Je zou het kunnen omschrijven als een beetje Bohemian stijl. Mooie kussens, plaids, manden en andere Eye-catchers voor je interieur.

Bekijk profiel
Adres: Edisonstraat 17 in EindhovenBuro é
Bij Buro é vind je woonaccessoires van ontwerpers van Nederlandse bodem. Bekende merken, maar ook minder bekende merken van lokale makers. Daardoor is de collectie uniek en verfrissend. Je kunt hier overigens ook terecht voor interieuradvies!

Bekijk profiel
Adres: Langstraat 28 in Geldrop


Leven in de brouwerij

Je huis is pas écht af als er planten aanwezig zijn. Het fleurt de boel niet alleen op, het is vaak ook goed voor de luchtkwaliteit in huis. Als je ruimte hebt voor een grote plant; kies dan voor een echte eye-catcher. Ook een ‘jungle-hoekje’ is bijzonder leuk en geeft je huis een heel andere uitstraling.


Het groene thuis
In deze leuke winkel op de Edisonstraat vind je alléén planten en alles wat daarmee te maken heeft. Zelfs voor mensen met niet zo’n groene vingers is er een leuke, makkelijke plant te vinden. Ze hebben ook een flinke selectie potten en manden, waarmee je je groene aankoop helemaal ‘af’ maakt.

Bekijk profiel
Adres: Edisonstraat 8 in EindhovenBloemArt
Bij BloemArt vind je de mooiste kunstbloemen. Niet van echt te onderscheiden en je kunt er oneindig van genieten!

Bekijk profiel
Adres: Geldropseweg 84-b in Eindhoven