De leukste winkeltjes voor het perfecte moederdagcadeau

Stefanie 06-04-2022

Zit je nog met je handen in het haar over een moederdagcadeau voor je partner of moeder aanstaande zondag? Wij hebben de leukste winkeltjes met unieke moederdagcadeau's in regio Eindhoven voor je uitgezocht! Een stralende mama gegarandeerd!

Zoet & oogstrelend

Met de prachtige creaties van deze patisserieën zet je je partner of moeder ongetwijfeld in het zonnetje. Hier vind je namelijk niet 'zomaar een taartje'. Er zit veel liefde in hun creaties. Dat proef je én dat zie je!


Pinkie Patisserie
Pinkie is een begrip in Eindhoven. Hier vind je de meest prachtige taartjes en luxe gebakjes. Mooi om naar te kijken én een geweldige smaakbeleving.

Bekijk profiel
Stratumsedijk 6 in Eindhoven


The Pastry Club
Ook bij The Pastry Club word je verrast met de meest mooie en smaakvolle taartjes en gebakjes! Bovendien is de winkel zelf ook al een hele beleving, deze bevindt zich namelijk in een oude fabriekshal op Strijp-S.

Bekijk profiel
Ketelhuisplein 7 in Eindhoven


Chokbites
Wil je wél wat lekkers voorschotelen, maar niet de deur uitgaan? Bij Chokbites koop je online de lekkerste gebakjes, taart en bonbons! Ze zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook nog eens erg gezond! Chokbites worden namelijk alleen gezoet met (gedroogd) fruit.

Bekijk profiel
Alleen online

Voor de hartige liefhebber

Houd je moeder meer van hartig? Daar hebben we ook wat voor!


Che Bonta
Bij Che Bonta vind je alles uit de italiaanse keuken. Alles voor een heerlijk borrelplankje, gevuld met bijvoorbeeld kaas, worst en olijven.

Bekijk profiel
Torenallee 86 in Eindhoven


Mooie hebbedingetjes

Welke mama houdt er nou niet van iets leuks voor in huis? Eigenlijk scoor je hier altijd punten mee. Er is altijd wel iets unieks te vinden, wat past bij de smaak van je partner of moeder.


Wanted by Das
Bij Wanted by Das vind je een prachtige collectie van handgemaakte sieraden, unieke cadeautjes, Belgisch linnen, hoeden, tassen en woonaccessoires.

Bekijk profiel
Edisonstraat 17 in Eindhoven


Fraai Winkeltje
Bij Fraai Winkeltje vind je unieke, tijdloze cadeautjes. Hebbedingetjes die sfeer brengen in huis of juist echte eye-catchers zijn.

Bekijk profiel
Roostenlaan 136 in Eindhoven


Vilt & Meer
Bij Vilt & Meer vind je cadeau-artikelen gemaakt van natuurlijke materialen. De combinatie van lokale, handgemaakte producten, fair trade items en spullen gemaakt van gerecyclede materialen maken het assortiment uniek.

Bekijk profiel
Torenallee 60-02


STED
Bij STED vind je Scandinavische designmeubels, verlichting en accessoires voor in je huis. Als mama dus ook maar een beetje een 'interior-junkie' is, dan zit je hier wel goed.

Bekijk profiel
Willemstraat 11 in Eindhoven

Voor de mama's toe aan ontspanning

Voor deze mama's is het een goed idee om óf een lekker verzorgingsproduct te kopen, óf een goed boek. In ieder geval iets waar je partner of moeder even mee kan opladen.


Loeze zeep
Hier vind je natuurlijke, biologische zeep die zacht aanvoelt én heerlijk ruikt. En voor de echte Eindhovenaren kun je hier ook een zeepje krijgen met de bekende 'vibe' van Eindhoven!

Bekijk profiel
Fuutlaan 12 in Eindhoven


Boekhandel de Traverse
Van tijdschrift tot roman tot literaire thriller, je vindt het allemaal bij deze boekhandel. Hier zit zeker weten wat fijn leesvoer bij voor je partner of moeder.

Bekijk profiel
Nieuwstraat 38 in Son en Breugel


Voor de wijnliefhebber

Kan je partner of moeder een mooie wijn wel op waarde schatten? Overweeg dan zeker eens om een goede fles wijn als moederdagcadeautje te geven! Het wordt er ongetwijfeld een gezellige avond van.


Bottle Shop Eindhoven
In deze moderne slijterij vind je bijzondere wijntjes uit Italië en Frankrijk. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder; je vindt ze niet overal en hebben allemaal een verhaal.

Bekijk profiel
Geldropseweg 86 in Eindhoven

Wijnhuis Eindhoven
Bij het Wijnhuis vind je een groot assortiment aan lekkere wijn en andere alcoholische dranken.

Bekijk profiel
Vlokhovenseweg 46 in Eindhoven

Voor de theeliefhebber

Drinkt je moeder liever thee? Ook daar hebben we wat voor!


Zesty Herbs and Fruits
In de online shop van de jonge ondernemer Yared Maduro, kun je de lekkerste kruiden en fruit thee krijgen. Alleen online verkrijgbaar!

Bekijk profiel
Alleen online

Altijd goed

Wat bijna alle mama’s wel kunnen waarderen is een mooi bloemetje of een leuke plant voor in huis. Je kunt natuurlijk een traditionele bos bloemen kopen, maar de twee winkeltjes hieronder maken je groene cadeautje nog nét iets meer bijzonder.


Het Groene Thuis
Hier vind je geen boeketten, maar wél heel bijzondere kamerplanten, de mooiste vazen en hippe droogbloemen.

Bekijk profiel
Edisonstraat 8 in Eindhoven.


BloemArt
Hier vind je prachtige kunstbloemen die bijna niet van echte bloemen te onderscheiden zijn! Bloemenstylist Ruud Koster helpt je een prachtig boeket samen te stellen, wat er volgend jaar moederdag nóg staat!

Bekijk profiel
Geldropseweg 84b in Eindhoven