Onbekend maakt onbemind.

Het zal je verbazen hoeveel mensen uit de regio jouw winkel nog niet kennen! Wij ontdekten dat ze graag lokaal kopen, maar het gemak missen van een prettige online oriëntatie op winkels en hun assortiment. Onbekend maakt onbemind en daar kunnen we vanaf nu samen wat aan doen!

De oplossing voor regio Eindhoven.

De Lokale Winkel lost dit probleem op met een online platform waarop consumenten uit regio Eindhoven de lokale winkels kunnen ontdekken. Wij promoten lokaal kopen, brengen je winkel op verfrissende wijze onder de aandacht, zorgen ervoor dat je producten gevonden worden en geven alle ingrediënten om mensen enthousiast te maken voor een bezoek.

Door de winkels uit de regio met hun assortiment online te bundelen op een mooi en gebruiksvriendelijk platform, maken we het voor de consument aantrekkelijker om meer lokaal te kopen. Zo versterken we de marktpositie van jou als winkelier, terwijl we de ‘grote jongens’ buiten de deur houden.

We geven je een persoonlijke online ‘etalage’ waarmee je eenvoudig en snel jouw winkel, assortiment en aanbiedingen optimaal presenteert. Het profiel biedt verder ruimte voor een omschrijving, foto’s, bijzonderheden en meer.

Jouw etalage in 3 stappen.

Eenvoudiger kunnen we het niet maken!

Registreer je

Klik hieronder op registreren, vul de gegevens van je winkel in en bevestig je registratie

Richt je etalage in

Geef je assortiment op, een omschrijving van je winkel en upload foto's

Publiceer je etalage

Binnen 5 minuten is je etalage online en voor iedereen vindbaar!

Wat zijn de kosten?

Als nieuwe winkelier op ons platform kun je het de eerste 6 maanden geheel vrijblijvend en kosteloos uitproberen. Erna betaal je €100,- per jaar.

Veelgestelde vragen.

 • Wat krijg ik precies?

  Je krijgt als winkelier toegang tot je account, waarmee je je online etalage inricht. Je kunt hier een omschrijving van je winkel, beeldmateriaal, je productgroepen, bijzonderheden van je winkel, informatie over jou als winkelier en contactgegevens kwijt. Alles wat een consument nodig heeft om enthousiast te worden en je winkel een bezoekje te brengen!

  Begin 2021 komen we bovendien met een update, waarmee je ook aanbiedingen kunt publiceren in je etalage.

 • Hoe zorgen jullie voor bezoekers op het platform?

  Wij zorgen er middels off- en online promotie voor dat ons platform mét jouw winkel onder de aandacht komt van lokaal georiënteerde consumenten. Denk dan aan adverteren op social media en stadsreclame in de omgeving Eindhoven. Daarnaast brengen we dit platform herhaaldelijk onder de aandacht onder de reeds vele volgers op Instagram en Facebook.

 • Waarom zouden consumenten gebruik maken van dit platform?

  Consumenten missen op dit moment een tool waarmee zij zich online kunnen oriënteren op winkels en hun assortiment. Met deze website stellen we de consument in staat om winkels te vinden in de volgende situaties:

  - Geïnspireerd worden over winkels in de directe omgeving
  - Geïnspireerd worden om specifieke winkels in de regio te ontdekken
  - Op zoek naar een specifiek soort product
  - Op zoek zijn naar producten met een aanbieding

  In de toekomst kunnen consumenten ook favoriete winkels opslaan en kunenn ze op de hoogte worden gehouden wanneer deze een aanbieding plaatst of een nieuwe winkel binnen hun interesse zich aanmeld.


 • Waarom betaal ik tot juli 2021 niets?

  Dit initiatief is ontstaan tijdens de coronacrisis. We beseffen ons hoe moeilijk de lokale winkeliers het al langer hebben en willen ze uitgerekend in deze tijd steunen. Daarom is deelname tot juli 2021 geheel gratis en vrijblijvend. Daarna zal het slechts 100 euro per jaar kosten. 

 • Moet ik verder nog iets doen?

  Naast je registreren en je online etalage compleet maken, is er in feite niets wat je nog moet doen. Wel wordt het enorm gewaardeerd als je een handje helpt om dit initiatief onder de aandacht te brengen. We zullen je daarom bij deelname vragen om je klanten on- en offline te attenderen op je profiel bij de Lokale Winkel, waarmee je ook je collega-winkeliers enorm helpt. En zo helpen we elkaar op weg 🙂