Goed voor jou én jouw omgeving.

Het is onze missie om jou te inspireren tot meer lokaal kopen, zodat kleine winkeliers meer bestaansrecht hebben en de lokale economie gestimuleerd wordt. Minder 'online', meer fysiek. Minder ‘snel’, meer duurzaam. Minder ‘afstandelijk’, meer service.

Ons verhaal.

In onze directe omgeving zitten veel hardwerkende winkeliers. Ondernemers die al hun passie in hun eigen winkel leggen. Het bestaansrecht van deze winkeliers stond door de komst van de grote online webwinkels al langer onder druk, maar door de coronacrisis is dit in sneltreinvaart gekomen.

Deze periode heeft er tevens voor gezorgd dat we als consument meer open staan voor lokaal kopen. We willen graag de lokale ondernemers steunen, de lokale economie stimuleren en genieten van de voordelen die lokaal kopen met zich meebrengt, zoals de service, kwaliteit en nabijheid.

Echter, uit ons onderzoek bleek dat veel mensen niet weten welke winkels er in hun omgeving zitten. Daarom hebben wij een platform gebouwd waarmee je dit kan ontdekken. Door te zoeken op soort winkel, product of bijzonderheden, wordt het eenvoudig om een overzicht te krijgen van interessante winkels in de buurt. Het winkelprofiel geeft je vervolgens alle informatie die je nodig hebt over de winkel. Interesse gewekt? Navigeer dan direct naar de winkel toe en laat je daar verder helpen!

Ons team.

We stellen ons graag even voor! Van links naar rechts: Niels, René, Rogier en Stefanie. Wat we met elkaar gemeen hebben, is dat we al een poosje samen ondernemen én tevens vrienden zijn. We zijn allemaal echte Eindhovenaren met liefde voor de stad, ambitie om verschil te maken en kennis van het bouwen van online platformen.